Välkommen till Vidi! Här hittar du riktigt bra funktionskläder till barn och junior!

Perfekt klädd hela vintern, i kläder som dessutom varar hela våren och sommaren. Plocka ur fodret så har du perfekta lekplagg för alla väder!

Ytterkläder till barn ska fungera. Alla ytterkläder är vattentäta och vindtäta. Plaggen andas. Passformen är optimal för aktiva barn. Vidis multifunktionella plagg är skidkläder, lekkläder och regnkläder i ett.

Ytterplaggen har återvunnen polyester i yttertyg, foder och vaddering. De har fluorkarbonfri impregnering. Mössorna är svensktillverkade och Ökotex-certifierade. Klicka för att se en funktionsskiss på vår jacka!

   

 


JACKOR

JACKOR

Alltid rätt klädd i vår multijacka!

BYXOR

BYXOR

Rätt byxor i alla väder!

OVERALLER

OVERALLER

Overaller att upptäcka världen i året runt!


Med omtanke om natur och människor.

Vidi producerar med omtanke om det barn som ska ha plagget, om naturen och om de personer som producerat plagget. Vi skänker 2% av omsättningen till välgörande ändamål. 1% går till miljöprojekt. 1% går till utsatta barn någonstans i världen. 

Anmäl dig gärna till vårt nyhetsbrev längst ner. Då kommer nästa utskick i din inkorg. Må gott!

     
Vatten- och vindtät skaljacka med urtagbar termojacka   Vatten- och vindät ytterbyxa med urtagbart foder och avtagbara hängslen   Vatten- och vindät regnbyxa med väl synliga reflexer   Vatten- och vindät lekoverall med urtagbart foder. Fungerar perfekt året runt.